Webbplatsen arkiv.interreg-oks.eu innehåller information om Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak, programperioden 2014-2020.
Besök interreg-oks.eu Länk till annan webbplats. för information om programmet 2021-2027.

Ansök om brobyggarprojekt

Den 1 september öppnar programmet för ansökningar till Brobyggarprojekt. Där kan du söka medel för att förbereda ditt projekt inför den kommande programperioden.

Notera att ansökningssystemet Min Ansökan stänger klockan 16.30 och var vänlig att skicka in er ansökan i god tid innan dess.

1 september 2021 till 13 oktober 2021 kl. 00.00-16.30  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Plats: Min ansökan (online)

Sista anmälningsdag:

Svenska

Den 1 september öppnar programmet för ansökningar till Brobyggarprojekt. Där kan du söka medel för att förbereda ditt projekt inför den kommande programperioden.

Vi tar inte längre emot ansökningar löpande utan har en ansökningsomgång öppen för Brobryggarprojekt mellan den 1:e september och den 13:e oktober.

Nytt är att maximalt stödbelopp uppgår till 50 000 euro. Detta för att söktrycket är stort i relation till återstående medel och vi vill att så många som möjligt ska få möjlighet att genomföra ett Brobyggarprojekt och därmed förbereda en ansökan inför den nya programperioden.

Läs mer om Brobyggarprojekt. Länk till annan webbplats.

Dansk

Den 1. september åbner programmet for ansøgninger til Brobyggerprojekter. Der kan du søge midler til at forberede dit projekt i den nye programperiode.

Vi tager ikke længe mod ansøgninger løbende, men holder åbent for ansøgninger mellem den 1. september og den 13. oktober.

I kan maksimalt søge 50.000 euro i støtte, fordi vi oplever et stort søgetryk i forhold til de midler, vi har tilbage i programmet. Vi ønsker, at så mange som muligt får mulighed for at gennemføre et brobyggerprojekt og dermed forberede sig på at ansøge i den nye programperiode.

Læs mere om Brobyggerprojekter. Eksternt link.