Webbplatsen arkiv.interreg-oks.eu innehåller information om Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak, programperioden 2014-2020.
Besök interreg-oks.eu Länk till annan webbplats. för information om programmet 2021-2027.

Netværkstræf 2021: Hvordan arbejder I med lägesrapporten?

Møde 1 ud af 4 som en del af årets Netværkstræf for Interreg-projekter 2021. Dette foregår online og handler om lägesrapporten.

7 september 2021 kl. 10.00-11.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Plats: Microsoft Teams

Snart mødes vi igen for at diskutere udfordringer og mulige løsninger i Interreg-projekter. Første del af Netværkstræf for Interreg-projekter 2021 handler om lägesrapporten og hvordan I gør den til et værktøj, som I kan bruge både i jeres projektstyring og kommunikationsarbejde.

Læs mere om lägesrapporten Länk till annan webbplats.

Hør vores projektrådgivere fortælle om, hvad vi bruger lägesrapporterne til i Interreg, og hvad I også kan bruge den til, ved at arbejde struktureret med dem i projektet.

Du vil også kunne udveksle erfaringer om lägesrapporten med andre projektaktører, samt komme med din holdninger til dens indhold og opbygning.

Det sker den 7. september klokken 10-11 på Microsoft Teams. Deltag via dette link Länk till annan webbplats..

Denne del af netværkstræffet er relevant både for økonomer, kommunikatører og projektledere. Send gerne denne indbydelse videre til relevante personer i projektet.

Vi glæder os til at se dig.

Mange hilsener

Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak