Webbplatsen arkiv.interreg-oks.eu innehåller information om Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak, programperioden 2014-2020.
Besök interreg-oks.eu Länk till annan webbplats. för information om programmet 2021-2027.

Occupational and Environmental Exposures and COVID-19 Research (EXCOVER) Partnership

Occupational and Environmental Exposures and COVID-19 Research (EXCOVER) Partnership vil kortlægge en række faktorer i forhold til smitte med corona.

I 2020 har vi lært at stå sammen - hver for sig. Vi har lært at omstille os til en ny virkelighed med nye sundhedsmæssige, økonomiske, politiske, sociale og kulturelle udfordringer.

I Øresundregionen har vidtrækkende forskelle i kursen for håndtering af smitte i pandemiens indledende faser betydet at grænsen mellem Danmark og Sverige længe har været trukket skarpt op med omfattende restriktioner på vores bevægelighed..

Med udgangspunkt i et nyt forskningsmæssigt partnerskab mellem de største arbejds- og miljømedicinske enheder i Danmark og Sverige vil projektet oparbejde ny fælles viden og herigennem styrke mulighederne for at kontrollere igangværende og forebygge kommende udbrud af COVID-19 og andre smitsomme sygdomme i Øresundsregionen. Projektet skal overordnet kortlægge arbejds- og miljømæssige faktorer med mulig betydning for COVID-19.

Dette projekt får 75% medfinansiering fra Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak.

Projektet är avslutat