Webbplatsen arkiv.interreg-oks.eu innehåller information om Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak, programperioden 2014-2020.
Besök interreg-oks.eu Länk till annan webbplats. för information om programmet 2021-2027.

Om webbplatsen

EU-programmet Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak ger stöd till gemensamma skandinaviska projekt som utvecklar samhället inom innovation, grön ekonomi, transport och sysselsättning.

Webbplatsens innehåll

Innehållet på webbplatsen omfattas av normal upphovsrätt. Det är självklart tillåtet att citera materialet så länge som källan anges. Du får däremot inte ändra i texterna eller använda dem, helt eller delvis, i något kommersiellt syfte utan skriftligt tillstånd från Tillväxtverket, som är förvaltande myndighet för Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak. Om du vill använda material som Tillväxtverket presenterar åt andra informationslämnare skall du kontakta respektive informationslämnare.

Webbläsare

Interreg-oks.eu fungerar med de flesta webbläsare. Vi uppmuntrar besökare att i första hand använda andra webbläsare än IE11 då Microsoft inte längre gör några uppdatering av den webbläsaren.

Utnyttja sökmotorn

Du kan ange flera sökord. Om du vill att ett ord måste vara med skriver du ett plustecken (+) framför ordet. Om ett ord inte får finnas med skriver du ett minustecken (-) framför ordet.

Om du vill söka på en fras anger du frasen inom citationstecken ("..."). Om du vill söka efter ord som börjar på exempelvis projekt skriver du en asterisk efter ordet (projekt*).

Tillgänglighet

Tillväxtverket strävar efter att bygga webbplatsen i enlighet med E-delegationens riktlinjer på webbriktlinjer.se.

Ändra textstorlek på sidorna

Om du tycker att texten är för liten (eller för stor) finns det möjlighet att ställa om textstorleken. Du gör det genom att anpassa webbläsaren, i de flesta fall under menyn "Visa".

Om allmänna handlingar

Alla frågor och svar tillsammans med de personuppgifter som du eventuellt lämnar i våra tjänster registreras och arkiveras hos myndigheten. Som myndighet omfattas Tillväxtverket av offentlighetsprincipen. Det innebär att alla handlingar, inklusive personuppgifter, som inte är arbetsmaterial är allmänna handlingar, och kan komma att lämnas ut till den som begär det. I vissa fall kan dock uppgifter anses vara sekretessbelagda och lämnas därför inte ut.