Webbplatsen arkiv.interreg-oks.eu innehåller information om Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak, programperioden 2014-2020.
Besök interreg-oks.eu Länk till annan webbplats. för information om programmet 2021-2027.

Om oss

Mange af de samfundsudfordringer, som Danmark, Norge og Sverige står over for, strækker sig over landegrænser. En af de mest effektive måder at håndtere disse fælles udfordringer på er ved at samarbejde på tværs af grænserne.

Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak er et EU-program, der støtter projekter mellem danskere, svenskere og nordmænd, som vil løse fælles udfordringer inden for 4 indsatsområder i perioden 2014-2020.

Læs mere om de fire indsatsområder.

Forbundet af hav og historie

Området omkring Öresund, Kattegat og Skagerrak har flere end ni millioner indbyggere, to hovedstæder, flere end 30 universiteter og er forbundet af hav. Området har derudover en fælles historie, der går mange tusinder af år tilbage.

For at søge støtte til et projekt, skal du befinde dig inden for området Öresund-Kattegat-Skagerrak, eller du kan være en national organisation i Sverige, Danmark eller Norge, der vil gavne området med dit projekt.

Du har idéerne

Du kan læse mere om dine muligheder for at søge støtte til dit projekt ved at klikke rundt på denne hjemmeside. Husk på, at det er dig, der har idéerne og muligheden for at gøre vores samfund til et bedre sted. Så tænk på, hvad du vil forandre.

Test, om Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak er noget for dig.

Kort over Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak

Danmark
Region Hovedstaden, Region Sjælland, Region Midtjylland og Region Nordjylland.

Sverige
Skåne län, Hallands län och Västra Götalands län.

Norge
Agder, Oslo, Vestfold og Telemark, samt Viken.