Webbplatsen arkiv.interreg-oks.eu innehåller information om Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak, programperioden 2014-2020.
Besök interreg-oks.eu Länk till annan webbplats. för information om programmet 2021-2027.

SCA +

Projektet SCA + er en forlængelse af det netop afsluttede projekt Smart Cities Accelerator (SCA), et grænseoverskridende dansk-svensk partnerskab

Projektets primære mål er at skabe fleksible og smarte energisystemer, der fremmer vedvarende energikilder og energieffektivt forbrug i bygninger. Resultatet vil være lavere CO2-emissioner.

For at nå det primære mål kræves indsigter og samspil i hele værdikæden - fra energiproduktion, energidistribution, energifordeling og energilagring samt bygningernes potentialer for energilagring og effektivt fleksibelt energiforbrug.

SCA+ vil endvidere fokusere på en holistisk, grøn tilgang, hvor by, bydele, bygninger og borgere tilsammen skal koordinere aktiviteter på nye måder med nye værktøjer og i nye fællesskaber.

Projektet ønsker at udvikle og teste metoder for planlægning, koordinering og realisering af denne nye virkelighed, hvor der stilles skarpt på fleksibilitet og indsatser, der dels vil mindske energiforbruget, og dels vil øge andelen af grøn energi.


Projektet är avslutat