Webbplatsen arkiv.interreg-oks.eu innehåller information om Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak, programperioden 2014-2020.
Besök interreg-oks.eu Länk till annan webbplats. för information om programmet 2021-2027.

Projekters tips og tricks til sociale medier fra Netværkstræf del 2

Gik du glip af anden del af Netværkstræf for Interreg-projekter, som handlede om sociale medier? Så har du nu mulighed for at læse deltagernes vigtigste tanker fra dagen.

  1. Find ud af, på hvilke sociale medier, din målgruppe befinder sig. Indgå i dialog med dem og observér hvordan de agerer.
  2. Hvilke kanaler skal I befinde jer på? Mange starter med at oprette kanaler på flere forskellige sociale medier. Derefter finder de ud af, at det kun er nogle, der er relevante. Beslut enten inden eller undervejs, hvor det giver mening at være/kommunikere.
  3. Billeder bør være originalt materiale, da de sociale medier holder af autenticitet. Det er altså bedre med virkelighedstro fotos og videoer end polerede stock fotos.
  4. Betalte annoncer på Facebook- og LinkedIn er dyre, men kan være en ide at prøve for at se, om de virker. Får man eksempelvis flere/nye tilmeldte end før?
  5. Prioritér en stærk visuel identitet og udvikling af kampagner for at øge din følgerskare.
  6. LinkedIn kræver en del for at fungere godt. Det bliver bedst, når det er personbåret og kræver dermed ressourcer og engagement fra flere parter.
  7. Prioritér at mødes fysisk i projektgruppen. Det er værdifuldt for den interne kommunikation i gruppen.

Vi holder Netværkstræf for Interreg-projekter igen den 26. oktober, hvor det handler om forankring af resultater. Læs mere her. Länk till annan webbplats.