Webbplatsen arkiv.interreg-oks.eu innehåller information om Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak, programperioden 2014-2020.
Besök interreg-oks.eu Länk till annan webbplats. för information om programmet 2021-2027.

PROGRAMPERIODEN ÄR AVSLUTAD

Vi tar inte emot nya projektansökningar inom Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak 2014-2020. Besök interreg-oks.eu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för information om att söka projektfinansiering inom det nya programmet.

Vägledning till Min Ansökan

Min ansökan är ett nytt digitalt ansökningssystem som du använder för att söka stöd från Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak. I kalendern finner du information om aktuella ansökningsomgångar.

Teknisk vägledning

Gå till Min Ansökan Länk till annan webbplats.. Du måste ha ett konto för att kunna skapa en ansökan. Detta gör du genom att välja ”Logga In”. Därefter väljer du "Användarkonto" och ”Skapa konto” (välj inte alternativet BankID). Kontot kan användas för flera ansökningar inom organisationen. Om du redan har ett konto loggar du in med användarnamn och lösenord. Välj sedan "Regional utveckling-Mina sidor EU eller Projektmedel" Därefter väljer du EU-medel. För att skapa en ansökan till programmet för Öresund-Kattegat-Skagerrak, välj "Ansökan om stöd" i översta menyraden, sedan gör du följande val:

  • Välj EU-medel
  • Välj Europeiskt territoriellt samarbete
  • Välj Öresund-Kattegat-Skagerrak
  • Välj insatsområde

Du kan när som helst spara dina ifyllda uppgifter och återgå till ansökan vid ett senare tillfälle. Det är även möjligt att ladda hem ansökan som PDF.

I fritextfälten kan du ange max 4 000 tecken.

Du kan när som helst kontrollera att ansökan är korrekt ifylld genom att trycka på knappen ”Kontrollera, signera och skicka”. Om du inte är redo att skicka in ansökan tänk på att välja ”Avbryt och återgå till ansökan”.

Om du efter kontroll vill skicka in ansökan, välj ”Signera manuellt”. Efter att ansökan har skickats in elektroniskt kommer ett missiv/følgebrev finnas tillgänglig i menyn för Mina Ansökningar.

Missivet ska skrivas ut och undertecknas av behörig person. Originalet sparas hos Lead Partner och en kopia skickas till sekretaratet: oks@interreg-oks.eu. Skicka missivet snarast möjligt, men det ska ha inkommit till sekretariatet senast 10 dagar efter sista ansökningsdatum.

För mer information om hur Min Ansökan fungerar, se även Vanliga frågor på Min Ansökans startsida.

Norsk prosjekteier

Är du norsk prosjekteier ska du dessutom ansöka via Regionalforvaltning.no Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där du även finner anvisningar till ansökningsmaterialet. Guide till hur ni skriver ansökan i regionalforvaltning.no Pdf, 1.3 MB..

Norsk prosjekteier ska skriva under ansökningsblanketten. Underskriven blankett laddas upp i Min Ansökan under fliken ”Bilagor”.

Informationen i den norska ansökan ska vara samma som i Min Ansökan. ”Min Ansökan” och ”Regionalforvaltning.no” är inte likadana i utseende och rubriker. Här är en guide till vilka rubriker som motsvarar varandra i de båda ansökningssystemen. Word, 130.1 kB.

Gå vidare till Allmänna uppgifter.

Språk

Ansökan ska skrivas på något av de skandinaviska språken: danska, svenska eller norska. Om aktörer utanför Skandinavien medverkar i projektet kan undantag medges och ansökan kan då skrivas på engelska, efter dialog med programsekretariatet.