Webbplatsen arkiv.interreg-oks.eu innehåller information om Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak, programperioden 2014-2020.
Besök interreg-oks.eu Länk till annan webbplats. för information om programmet 2021-2027.

Kvinde holder møde med kollegaer.

Sådan arbejder vores projekter med forankring af resultater

Gik du glip af tredje del af Netværkstræf for Interreg-projekter om forankring af resultater? Her kan du læse, hvad vores projekter gør for at arbejde bedst muligt med forankring.

  1. Strategisk forankring og kommunikation bør være et centralt element i alle projekter. Alle partnere skal kunne få viden og erfaringer fra de enkelte dele af projektet.
  2. Kommunikation er nøglen. Du kan bedst muligt udbrede din viden ved at tænke over, hvordan du vil kommunikere til målgruppen og ved at lave en plan for dette.
  3. Projektperioder er ofte meget korte. Hvis resultaterne skal vare ved, så bør projektet skabe stærke partnerskaber, som skaber grobund for, at de medvirkende ønsker at videreføre resultaterne.
  4. Projektresultater er ofte personbåret. Derfor gælder det om at få dem ud til så mange kollegaer og nye partnere som muligt for at skabe forankring.
  5. Du kan skabe forankring hos en specifik målgruppe ved at lave en workshop/seminar/masterclass tilpasset målgruppen.
  6. Storytelling kan være en god metode til at opnå forankring, fordi det giver en bedre forståelse for resultaterne.
  7. Du kan bruge mange formater til at formidle dine resultater: Det kan for eksempel være videoer, artikler, faktaark eller guides.