Webbplatsen arkiv.interreg-oks.eu innehåller information om Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak, programperioden 2014-2020.
Besök interreg-oks.eu Länk till annan webbplats. för information om programmet 2021-2027.

Se liste over efterårets events

Sommeren er ved at være slut, og vi er i fuld gang med at forberede efterårets tilbud til jer. Find en oversigt nederst eller i kalenderen Länk till annan webbplats..

Hvad kan I søge midler til i det nye program?

Som I ved, går vi snart en ny programperiode i møde. Vi håber på at kunne åbne for ansøgninger mellem april og juni 2022.

For at give jer mulighed for at forberede jer på en eventuel ansøgning, afholder vi fire webinarer om den nye programperiode. Hvert webinar har fokus på et af de fire nye temaer, som vil kunne søge midler fra i det nye program.

Diskutér udfordringer med andre projekter

Vi afholder også i år Netværkstræf for Interreg-projekter. Årets netværkstræf bliver dog delt ind i tre korte online-workshops og et fysisk træf i december. De tre online workshops giver jer mulighed for at diskutere konkrete udfordringer i projektet med andre projektaktører. Det fysiske træf omhandler den nye programperiode og giver jer mulighed for mødes og snakke om fremtidens muligheder.

Kan Interreg bekæmpe globale kriser?

Af andre begivenheder kan vi nævne Arendalsuka i Norge, som handler om, hvordan man i Norge arbejder for at bremse corona-pandemien med samarbejde. Sidst men ikke mindst er vi også i år med på European Week of Regions and Cities. Her vil I kunne høre mere om at bruge Interreg som et værktøj til at bremse nuværende og fremtidige kriser som corona.

Vi glæder os til at se jer – forhåbentlig både online og fysisk.

Efterårets aktiviteter

18. august: Etter korona: Ny start med penger til skandinavisk samarbeid Länk till annan webbplats. (Arendalsuka i Norge)

7. september: Netværkstræf 2021: Hvordan arbejder I med lägesrapporten? Länk till annan webbplats.

7. oktober: Netværkstræf 2021: Hvordan arbejder I med sociale medier? Länk till annan webbplats.

12. oktober: European Week of Regions and Cities - How can Interreg help in global crises? - A Covid 19 perspective Länk till annan webbplats.

26. oktober: Netværkstræf 2021: Hvordan arbejder I med forankring af resultater? Länk till annan webbplats.

9. november: Webinar om det nye program: Innovativ region for et smart og bæredygtigt økonomisk omstilling Länk till annan webbplats.

11. november Webinar om det nye program: Bæredygtig, cirkulær og klimasmart region Länk till annan webbplats.

16. november: Webinar om det nye program: Sammenhængende region med bæredygtig mobilitet Länk till annan webbplats.

18. november: Webinar om det nye program: Grænseløs arbejdsmarkedsregion Länk till annan webbplats.

14. december: Netværkstræf 2021: Fysisk træf Länk till annan webbplats. (København)