Webbplatsen arkiv.interreg-oks.eu innehåller information om Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak, programperioden 2014-2020.
Besök interreg-oks.eu Länk till annan webbplats. för information om programmet 2021-2027.

Slut med ansøgningsrunder - søg brobyggerprojekter

Vi er nu næsten i mål med at fordele cirka 127 millioner euro til projekter i perioden 2014-2020. Det betyder, at vi først tager imod ansøgninger om tre-årige projekter, når vi åbner det nye program i 2022. I vil indtil videre stadig kunne søge midler til Brobyggerprojekter.

Vi er nu næsten i mål med at fordele cirka 127 millioner euro til projekter i perioden 2014-2020. Det betyder, at vi ikke længere kan finansiere større tre-årige satsninger og i stedet prioriterer ansøgninger om Brobyggerprojekter. Derfor vil der først være en regulær ansøgningsrunde, når vi åbner for det nye program. Dette sker i 2022. Læs mere om processen mod det nye program her. Länk till annan webbplats.

”Vi er så småt begyndt at kigge på, hvornår vi kan åbne for det nye program, og vi informerer om det, så snart vi ved mere. Vi håber dog på at kunne åbne senest i juni 2022,” siger programchef Magnus Schönning.

Flere end 80 projekter har fået støtte og giver allerede gode resultater. Länk till annan webbplats.

Forlænger sommerferielukningen

Det er indtil videre stadig muligt at søge midler til Brobyggerprojekter. Her kan du få midler til at forberede dit projekt i den kommende programperiode. Bemærk dog, at vi holder lukket for ansøgninger frem til 1. september indtil videre.

Læs mere om Brobyggerprojekter. Länk till annan webbplats.

”Vi vil gerne være helt sikre på, hvor mange midler, vi har tilbage til Brobyggerprojekter. Derfor kigger vi vores månedlige prognoser igennem her efter sommeren. Det betyder, at vi forlænger sommerferielukningen lidt,” siger Magnus Schönning.

Ansøgninger om Brobyggerprojekter tages derefter imod løbende, indtil der ikke er flere midler tilbage.

Kontakt en rådgiver og hør mere om dine muligheder. Länk till annan webbplats.