Webbplatsen arkiv.interreg-oks.eu innehåller information om Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak, programperioden 2014-2020.
Besök interreg-oks.eu Länk till annan webbplats. för information om programmet 2021-2027.

Tips og tricks til lägesrapporten fra Netværkstræf del 1

Vi var glade for at se mange diskussionslystne deltagere på første del af årets Netværkstræf. Her kan du læse nogle af konklusionerne.

Netværkstræf for Interreg-projekter foregår blandt andet online i år. Første del blev afholdt den 7. september og handlede om, hvordan I i projekterne bruger lägesrapporten.

Efter lidt fagligt indspil fra vores rådgivere Lone Hylander og Jeppe Thielke startede diskussionen både i plenum og i grupper. Her kom deltagerne med tanker om lägesrapporten samt lidt tips til, hvordan man kan arbejde med den.

Tanker, tips og tricks

  1. Lägesrapporten er et godt redskab til at få information fra forskellige partnere to gange om året. Brug den derfor aktivt og strategisk.
  2. Det er meget forskelligt, hvordan aktører arbejder med lägesrapporten. Nogle samler det hele ét sted, nogle inddrager økonomer og kommunikatører. Interreg anbefaler at inddrage både økonomer og kommunikatører tidligt i processen.
  3. Det kan være svært at få få folk tunet ind på, hvordan de skal afrapportere. Interreg anbefaler, at I holder et møde med partnerne om, hvordan I vælger at afrapportere.
  4. Horisonteller kriterier og indikatorudfald kan være svære at arbejde med. Tag eventuelt en snak med jeres rådgiver om, hvordan I kan udfylde punkterne bedst muligt.
  5. Tænk over en proces for, hvordan I får information fra partnerne og finder sammenhæng i teksten til lägesrapporten.

Næste del af Netværkstræf for Interreg-projekter handler om, hvordan I bruger sociale medier. Länk till annan webbplats. Vi ses den 7. oktober. Download kalenderbooking.