Webbplatsen arkiv.interreg-oks.eu innehåller information om Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak, programperioden 2014-2020.
Besök interreg-oks.eu Eksternt link. för information om programmet 2021-2027.

Vigtigt nyt krav i Min ansökan for nye støttemodtagere

Fra 22. januar skal nye projekter bruge elektronisk ID for at kunne logge ind på Min ansökan - men allerede registrerede brugere kan fortsætte med at bruge deres nuværende brugerkonti. Særligt danske og norske projektpartnere opfordres til at registrere brugerkonto inden den 21. januar!

De nye krav til login for projektansøgere i Min ansökan gælder fra den 22. januar og er af særlig betydning for de, der ønsker at ansøge om finansiering gennem Interreg Öresund-Kattegatt-Skagerrak i ansøgningsrunden 2020:1, 13. januar - 7. februar.

En opdatering foretages i vores elektroniske ansøgningssystem, Min ansökan , den 22. januar, hvor systemet skifter til svensk elektronisk ID for nye ansøgere.

Danske og norske elektroniske ID kan først anvendes senere på året.Vi har tidligere meddelt, at I selv vil kunne oprette jeres egen brugerkonto – men fra den 22. januar er det desværre ikke muligt at gøre dette på egen hånd under fanen Min ansökan. Brugerkontoen skal da bestilles under Min ansökan – support og kan tage op til fem arbejdsdage.

For at undgå forsinkelser, når I anvender Min ansökan, anbefaler vi, at I opretter en brugerkonto INDEN den 22. januar 2020. Hvis I allerede har en konto, kan I fortsætte se bort fra denne meddelelse.