Webbplatsen arkiv.interreg-oks.eu innehåller information om Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak, programperioden 2014-2020.
Besök interreg-oks.eu Länk till annan webbplats. för information om programmet 2021-2027.

Viktigt om nya krav i Min ansökan för nya sökande

Från den 22 januari måste nya projekt använda e-legitimation för att logga in i Min ansökan - men redan registrerade användarkonton går att använda även framöver.

Särskilt danska och norska projektpartner uppmanas att registrera ett vanligt användarkonto senast 21 januari.

De nya krav på inloggning för projektsökande i Min ansökan gäller från den 22 januari och är av särskild betydelse för den som tänker söka stöd via Interreg Öresund-Kattegatt-Skagerrak under ansökningsomgång 2020:1 - 13 januari - 7 februari.

Det sker en uppdatering i vårt elektroniska ansökningssystem, Min Ansökan, den 22:a januari då systemet kommer att övergå till svenska e-legitimationer för nya sökande.

Utländska e-legitimationer kommer inte att fungera förrän senare under året. Vi har tidigare meddelat att ni endast ska arbeta via ett användarkonto, men efter 22:a januari är det inte möjligt att på egen hand skapa användarkonton till Min Ansökan. Konton måste då beställas från Min Ansökan – supporten, vilket kan ta upp till fem arbetsdagar.

För att undvika fördröjningar för er att arbeta med er ansökan rekommenderar vi därför att ni senast den 21 januari skapar ert användarkonto på Min Ansökan. Om ni redan har ett konto kan ni fortsätta att använda detta.