Webbplatsen arkiv.interreg-oks.eu innehåller information om Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak, programperioden 2014-2020.
Besök interreg-oks.eu Eksternt link. för information om programmet 2021-2027.

PROGRAMPERIODEN ÄR AVSLUTAD

Vi tar inte emot nya projektansökningar inom Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak 2014-2020. Besök interreg-oks.eu Eksternt link, åbner i nyt vindue. för information om att söka projektfinansiering inom det nya programmet.

Test dig selv

Få et hurtigt overblik over, hvad det vil sige at være med i et projekt i Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak. Følg punkterne og tæl, hvor mange gange, du kan svare ja eller nej. Nederst finder du information om, hvordan du kan gå videre.

1. Din organisation ligger inden for Öresund-Kattegat-Skagerrak-regionen.

...eller du er en national myndighed, som ønsker at gavne regionen med dit projekt.

Mere om programgeografien.

2. Du tænker på at starte et projekt, eller du har allerede startet et, med partnere i et andet skandinavisk land.

Mer om gränsregionalt mervärde.

Mere om partnerskab.

3. Din organisation kan, sammen med dine partnere i projektet, medfinansiere mindst 50 procent af dit projekts omkostninger.

Mere om finansiering.

4. Din idé til et projekt søger at løse udfordringer i samfundet inden for mindst ét af programmets fire indsatsområder.   

Mere information om de fire indsatsområder.

Mer om horisontella kriterier.

5. Din organisation har status som offentlig, privat non-profit eller privat virksomhed.

Mere information om, hvilke typer af organisationer, som kan søge støtte.  

Flest ja:

Har du svaret ja til de fleste af de ovenstående punkter, er Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak med al sandsynlighed det rette program for dit projekt.

Find en partner.

Både ja og nej:

Har du svaret både ja og nej til de ovenstående punkter, kan Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak være et muligt program for dit projekt. Du kan enten læse mere om at gå fra idé til projekt. Ellers er du velkommen til at kontakte projektrådgiverne, som kan hjælpe dig videre.

Flest nej:

Har du svaret nej på de fleste af de ovenstående punkter, kan det være, at Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak ikke er det rigtige sted at søge støtte til dit projekt. Du er dog velkommen til at læse mere eller kontakte projektrådgiverne for en personlig samtale.

Jeg vil kontakte en projektrådgiver.