Webbplatsen arkiv.interreg-oks.eu innehåller information om Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak, programperioden 2014-2020.
Besök interreg-oks.eu Länk till annan webbplats. för information om programmet 2021-2027.

Spredning af coronavirus: Sådan skal dit projekt forholde sig

Under normale omstændigheder er det åbenlyst for vores projekter at krydse grænsen for at løse fælles samfundsmæssige udfordringer inden for Øresund, Kattegat og Skagerrak. I disse tider med coronavirus kan det være vanskeligt, nærmest umuligt, at gøre netop dette. Projekter, der støttes af Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak, skal overveje nedenstående

Denne artikel opdateres løbende med aktuel information

Trods aktuelle usikkerheder skal projekterne fortsætte deres planlagte operationer i dette omfang det er muligt. Det er op til hvert projekt at foretage egen risikovurdering.

Såfremt projektet ikke kan udføre bestemte aktiviteter grundet nuværende omstændigheder, skal projektet kontakte sekretariatet for Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak. Dette gælder også ved eventuelle spørgsmål om forlængelse af projektet.

Hvis allerede planlagte aktiviteter - såsom møder, konferencer eller planlagte udlandsrejse - ikke kan gennemføres grundet nationale vejledninger eller egne risikovurderinger, har sekretariatet og FLC vurderet, at eventuelle afbestillingsgebyrer eller tilsvarende skal betragtes som berettigede. Kontakt sekretariatet i sådanne tilfælde.

Projekterne kan fortsætte med at planlægge og booke fremtidige aktiviteter, men tag højde for den aktuelle situation og være realistisk, når I foretager bookinger. Ved bookinger beder vi jer om at være opmærksomme på under de vilkår I booker fremtidige aktiviteter. Vi råder jer til at booke annullérbare billetter.Kontakt sekretariatet hvis I er i tvivl.