Webbplatsen arkiv.interreg-oks.eu innehåller information om Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak, programperioden 2014-2020.
Besök interreg-oks.eu Länk till annan webbplats. för information om programmet 2021-2027.

Bidra till resultaten

På vår nya hemsida overgransen.eu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan vi enkelt integrera bilder/filmer/texter som rör våra olika projekt eller vårt program genom sociala medier.

Och för att understötta de goda historierna är det viktigt att svara på frågor från Kontigo.

Se till att alltid uppmärksamma oss på Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak när ni publicerat bilder i sociala medier. På Instagram och Twitter räcker det att tagga inläggen med #overgransen. På Facebook och LinkedIn krävs att du delar ditt inlägg med våra respektive sidor på dessa plattformar. Då delar och gillar även vi dessa inlägg och på så vis skapar vi större spridning. Vi finns i de vanligaste sociala mediekanalerna:

Svara på frågor från Kontigo

Se till att bidra och utveckla de frågor analysbyrån Kontigo var sjätte månad ställer till projektledarna kring resultaten i de olika projekten.

Era svar utgör bakgrunden för statistik som vi gör om resultat - vi vill visa på vad investeringarna har gett på samhällsnivå.

Har ditt projekt inte svarat på frågor från Kontigo? Då syns ni inte i statistiken eller på overgransen.eu. Kontakta sara.persson@tillvaxtverket.se för ytterligare info om frågor och möjlighet att svara på enkäten.